Cursus en Opleidingen
  • Cursus Awb
  • Cursus UOV
  • Cursus Wabo
  • Cursus wetswijziging Woningwet
  • Cursus WMO

Cursus AWB

Doelgroep

Deze cursus, die één dagdeel beslaat, is bedoeld voor ambtenaren, die in hun dagelijkse werk te maken hebben met de Algemene wet bestuursrecht. De cursus is ook geschikt voor leidinggevenden.

Prijs

Voor een in-company cursus brengen wij desgevraagd offerte uit. De datum van in-company cursussen worden uiteraard in overleg met u vastgesteld.

Programma

De Algemene wet bestuursrecht (Awb) is verweven in alle aspecten van besluitvorming. In deze cursus worden de belangrijkste elementen van de Awb doorgenomen zoals het belanghebbendenbegrip, algemene beginselen van behoorlijk bestuur, de voorbereiding van besluiten, tekenbevoegdheden, bezwaarschriften enz.

Klik hier voor een voorbeeld van het programma

Bij deze cursus hoort een handzame syllabus die als handig naslagwerk kan dienen.
Groepen tot maximaal 15 medewerkers.

Deze cursus wordt verzorgd door een gecertificeerd HBO-docent!

Meer informatie?

Voor meer info of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met ons secretariaat (info@rechtmaat.nl 0251-213235)

Cursus UOV

(Aanpassingswet) Wet Uniforme Voorbereidingsprocedure / wijziging Awb en bijzondere wetten.

Bent u ook overvallen door de laatste wetswijziging inzake de Wet Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure? Mag u nu wel of niet een bouwvergunning samen met een vrijstelling aan het bezwaar onttrekken. En wie zendt u het conceptbesluit toe. Op al deze vragen krijgt u een antwoord. Rechtmaat BV Juristen verzorgt voor u een incompany-cursus en spijkert uw medewerkers in ongeveer 4 uur bij. Bij deze cursus hoort een handzame syllabus die als handig naslagwerk kan dienen. Groepen tot maximaal 15 medewerkers. Deze cursus wordt verzorgd door een gecertificeerd HBO-docent!

Meer informatie?

Voor meer info of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met ons secretariaat (info@rechtmaat.nl 0251-213235)